Rijksweg Noord 31 te Geleen

Algemeen:
Aangeboden wordt een villa, voormalig in gebruik geweest als praktijk voor geestelijke gezondheidszorg. Deze villa heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 390m2 (excl. kelder) en is ingericht als kantoor en praktijkruimten. Om het pand weer volledig als woonhuis in gebruik te nemen zullen enkele zaken aangepast moeten worden.

Locatie:
Het object geniet een goede ligging aan de bekende en markante Rijksweg Noord te Geleen. De Rijksweg Noord heeft een directe verbinding met de snelweg A76/E314, die binnen enkele autominuten bereikbaar is. Het centrum van Geleen is binnen enkele loopminuten bereikbaar alsmede de bushalte en het NS-Station Geleen-Oost.

Het object is als volgt ingedeeld:
Entree: het centrale trappenhuis met statige/authentieke trappartij.
Souterrain: bergruimten incl. cv-ruimten.
Begane grond: kantoor-/spreekkamers van ca. 13m², 15m², 16m², 21m² en 37m², een wachtkamer (ca. 10m²), archiefruimte (ca. 9m²) en een keuken (ca. 14m²). Naast de centrale entree is er een entree aan de Carmelietenstraat.
1e verdieping: 3 spreekkamers (ca. 15m²) , 2 kantoorruimtes (ca. 17m² en 9m²), toilet met mogelijkheid tot uitbreiding naar badkamer (ca. 6m²).
2e verdieping: 2 kleinere kantoorruimtes en een archiefruimte.
Buiten: parkeerterrein annex tuin voor 7 voertuigen, garage (ca. 25m²)

Parkeren:
Op het perceel is voldoende parkeergelegenheid (ca. 7 parkeerplaatsen).

Bestemming:
Bij de gemeente Geleen valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerend bestemmingsplan: “Geleen Centrum” en mag worden gebruikt conform de bestemming “Centrum – 2 (Artikel 5)”: wonen (gehele object), dienstverlening (begane grond) en culturele/maatschappelijke doeleinden (begane grond).
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Geleen
Sectie: B
Perceel: 5410
Kadastrale grootte: 6 are, 92 ca.

Bouwjaar:
1930.

Vraagprijs:
€ 389.000,- k.k.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris:
Ter keuze van de koper.

Onderzoeksplicht:
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Aanvaarding:
In overleg.

Levering:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.