Meerkoet 40 Driebergen-Rijsenburg *VERKOCHT*

Meerkoet 40 Driebergen-Rijsenburg

 

Op een gewilde locatie, vrijstaande woning met garage, gelegen in een aantrekkelijke en rustige woonwijk aan de rand van het dorp Driebergen, in de directe nabijheid van de landerijen en het poldergebied.

Driebergen is een geliefd en sfeervol dorp met veel variatie aan restaurants, winkels en nog vele andere voorzieningen. De uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug nodigen uit tot mooie wandelingen en (mountainbike)fietstochten.
In de directe omgeving treft u kinderboerderij “Het woelige Nest”, Health Center Hoenderdaal (golf, fitness, tennis, squash en bridge), sportvelden en winkelcentrum De Sluis met diverse speciaalzaken.
De ligging t.o.v. uitvalswegen (Utrecht/Amsterdam) en NS station Driebergen-Zeist is eveneens gunstig.

Indeling:
Entree via twee separate toegangsdeuren. Ruime hal met garderobe, toilet en meterkast. Via deze (linker) hal komt u in een woonkeuken met een doorgang naar de L-vormige woonkamer welke toegang biedt tot de tuin. De rechter hal geeft toegang tot een toilet, een badkamer en twee slaapvertrekken (waarvan een zich bevindt in de oude garage). Vanuit de hal is een zeer ruime kelder te bereiken (ca 50m2) met een hoogte van 2.35 m.

Eerste verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers aan de voorzijde en 3 slaapkamers aan de achterzijde (waarvan een zich bevindt boven de voormalige garage). Geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap toegang tot de bergzolder en opstelplaats cv-ketel met de mogelijkheid deze verdieping te verbouwen tot een volwaardige verdieping.

Tuin:
Vanuit de woonkamer bereikt u de tuin met separate berging.

Bijzonderheden:
• De woning dient aangepast te worden om tegemoet te komen aan de huidige woonwensen;
• Niet bewoners clausule van toepassing;
• Projectnotaris VBC te Amersfoort;
• Oplevering in overleg;
• Energielabel A;
• Eigen grond circa 478 m2;
•  circa 271m² woonoppervlak;
• 8 slaapkamers.