Goudplevier 99-101 IJSSELMUIDEN vraagprijs € 729.500 KK

Algemeen
Het verkochte omvat een tweelaags wooncomplex met kapverdieping, ten oosten van het centrum van IJsselmuiden vlakbij winkels, scholen en diverse sportverenigingen. Het object is gebouwd in 1989.
Stichting Philadelphia Zorg heeft deze locatie in gebruik gehad ten behoeve van de huisvesting van haar cliënten. De zorginstelling heeft besloten de onderhavige locatie te vervreemden in verband met herhuisvesting van haar cliënten.
Het object dient inwendig te worden aangepast/gerenoveerd om naar de huidige maatstaven als woning en/of woningen te worden gebruikt. De woningen zijn oorspronkelijk gebouwd als een twee-onder-één kap woning.

Locatie & bereikbaarheid
Het object is gelegen op een ideale locatie in de wijk “Losse Landen” de wijk is ruimtelijk opgezet en voorzien van veel groen. In de nabije omgeving zijn verschillende basisscholen, supermarkten en speelterreinen te vinden. Het ‘Kulturhus’, het ‘Markeresplein’, de historische binnenstad van Kampen en het station zijn op fietsafstand gelegen.

Indeling object
Begane grond
De begane grond bestaat uit twee entreepartijen, gangen, een tweetal woonkamers, vier slaapkamers, een centraal gelegen keuken en een aangebouwde serre met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit 11 slaapkamers, twee badkamers, twee badruimten en een balkon aan de voorzijde.

Kapverdieping
De kapverdieping bestaat uit een technische ruimte, een ruime berging en twee slaap/kantoorkamers met grote dakkapellen aan de achterzijde.

Wij verwijzen u graag naar de plattegronden voor de specifieke indeling.

Complex Metrage (in m² GO)
Totaal begane grond ca. 263 m²

Totaal eerste verdieping ca. 203 m²

Totaal tweede verdieping ca. 123 m²

Totaal ca. 589 m² bvo

Kadastrale gegevens
Gemeente IJsselmuiden, sectie B, nummer 6592, totaal groot 1.214 m².

Bestemmingsplan
Bestemmingsplan IJsselmuiden Oost
Vigerende bestemming: Wonen
Bestemmingsplan informatie is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Levering
In de huidige staat, ‘’as is where is’’.