Abe Lenstraweg 110 2553RP DEN HAAG *VERKOCHT*

Abe Lenstraweg 110

Omschrijving:

OP UNIEKE LOCATIE VAN DEN HAAG GELEGEN 4 KAMER HOEKEENGEZINSWONING (TWEE-ONDER-EEN KAP) MET AAN DRIE ZIJDEN TUIN OP EEN ZEER RUIM KAVEL.

In bijzonder ruime en groen opgezette wijk tussen duinen en de zuidrand van Den Haag. Op loop en fietsafstand zijn diverse sportverenigingen, natuur en recreatiegebieden gelegen zoals het strand, de duinen, Ockenburgh en De Uithof. Ook de Internationale School aan de Wijndaelerweg is op enkele fietsminuten afstand van de woning gelegen. Zeer goede ontsluiting op de rijkswegen naar o.a. Rotterdam en Amsterdam.

Aan de straatzijde een zeer brede voortuin met naast de woning een opstelplaats voor één of meerdere auto’s. Achter de woning bevindt zich een ruime stenen schuur en kas.

Indeling:

Entree met ruime hal, trap naar de eerste etage en deur naar het toilet. De hal geeft toegang tot de keuken en de lichte woonkamer. De tuin is via de woonkamer en keuken toegankelijk.

Op de eerste verdieping bevinden zich via een ruime overloop drie (slaap)kamers met tussengelegen doucheruimte. Alle kamers hebben een of meerdere inbouwkasten. Vanuit de achter-slaapkamers heerlijk vrij uitzicht over de zeer ruime achtertuin.

Zolder/vliering over gehele woning te bereiken via vlizotrap.

Kelderruimte.

Ligging:

De Abe Lenstraweg ligt in het recreatiegebied Madestein, één van de grootste groengebieden in het Zuidwesten van Den Haag. Op loop en fietsafstand van diverse sportverenigingen, natuur, recreatie- en wandelgebieden.
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 86 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een totaal oppervlak van 424 m2. De woning is gebouwd in 1963.
De woning is gelegen in de buurt Kraayenstein. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.
Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 16 minuten rijden.

Bijzonderheden:

– De ruime kavel biedt extra ruime mogelijkheden voor de individuele woonwensen zoals een bijvoorbeeld een uitbouw.
– Verwarming middels cv ketel Rhema uit 2019
– Schilderwerk buitenzijde in zomer 2019 uitgevoerd.
– Gelegen op eigen grond.
– niet-bewoningsclausule is van toepassing.
– De lood- /asbest- en ouderdomsclausules zijn van toepassing.
– Aanvaarding in overleg.